The Shamanic Experience

Een dag met de Kleine Sjamaan om een begin te maken met de juiste stappen te zetten op jouw pad. Stappen in de richting die voor jou belangrijk is. Een dag met de Kleine Sjamaan, met heling, wandelen in de natuur en creativiteit inspireert en zorgt ervoor dat je je weer kunt opladen, met inzichten die jou de juiste keuzes laten maken.

Afgestemd op jouw behoefte

The Shamanic Experience is een krachtige manier om bij jezelf stil te staan. Door in de buitenlucht te bewegen worden je zintuigen geprikkeld en door de ruimte om je heen geeft wandelen je letterlijk en figuurlijk lucht. Je hoofd raakt leeg en je linker- en  rechter hersenhelft komen op één lijn. Tijdens de wandelingen wordt er gewerkt met de spirits van het bos en haar bewoners. Jouw sessie wordt volledig afgestemd op jouw behoefte. Thema's als loslaten, aan het licht brengen en loskomen van verborgen angsten of beperkingen, een nieuw start of datgene vastzetten wat jij voor jezelf wenst naar de toekomst toe, kunnen tijdens een wandeling aan bod komen. 

Nieuwe inzichten

We bepalen dus samen met welke intentie je de wandeling van start gaat. Het doel van iedere wandeling is om je te helpen tot nieuwe inzichten te komen. De inzichten die jij in jezelf vindt, maken dat je voor nieuw gedrag kunt kiezen. Gedrag dat aansluit bij wat jij wilt bereiken. Daarnaast zal je tijdens deze wandelingen leren hoe je de verbinding hersteld met moeder Aarde en hoe je haar energie kan gebruiken om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te activeren. Omdat iedere wandelsessie een afgerond geheel vormt, zal je na één sessie al een merkbare, positieve veranderingen ervaren. 

Wat kan je zoal verwachten?

Kennismaken

Gratis kennismaking

Een telefonische kennismaking (gratis en vrijblijvend).


Coaching

Een krachtige coachingstechniek

Maatwerk dat aan zal sluiten op jouw persoonlijke behoeften.


nazorg

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact per e-mail of telefoon na de Shamanic Experience.

Wandelen

Wandeling in de Biesbosch

2,5 uur durende wandeling met 100% aandacht voor jou in de nieuwe Dordtse Biesbosch.


Visionboard

Verankeren van inzichten

Een visionboard creëren met een paar foto’s die je hebt genomen tijdens de wandeling.


verbinding herstellen

Activeer het zelfgenezend vermogen

Je leert hoe je de verbinding hersteld met moeder Aarde en hoe je haar energie kan gebruiken om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te activeren.

‘Ik bewandel nu mijn eigen pad met alle hobbels en obstakels van dien. Ik ben nu veel gelukkiger met mijzelf en durf beter voor mezelf op te komen.

- Larry -

Voor wie is deze vorm van coaching?

De coaching binnen de Shamanic Experience is altijd maatwerk en zal dus aansluiten op jouw persoonlijke behoeften. De enige voorwaarde die ik stel is; ben jij werkelijk bereidt (heb je voldoende motivatie) om écht aan de slag te gaan, want om succesvol bezig te kunnen zijn met het coachingtraject dat ik je biedt is het belangrijk dat je zelf gemotiveerd bent om aan de slag te gaan met jouw ontwikkelpunten en intenties. 

De Shamanic Experience is met name bedoeld als kennismaking en om de eerste stappen te zetten richting de nieuwe jij. Natuurlijk is dat niet in één dag bereikt, maar op deze manier kan je bepalen of ik degene ben die jou verder kan en mag helpen in een langer en intensiever traject.

Voorbeelden van vragen die jij jezelf stelt kunnen zijn:

  • Hoe haal ik het beste uit mezelf?
  • Hoe kan ik van mezelf leren houden?
  • Hoe kan ik beter omgaan met stressvolle situaties?
  • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
  • Ik loop vaak tegen dezelfde problemen aan, hoe krijg ik hier grip op?
  • Ik heb burn-out klachten, hoe kom ik uit deze periode?
  • Hoe geef ik beter mijn grenzen aan?
  • Hoe krijg ik een betere balans tussen mijn werk- en privéleven?
  • Hoe kan ik meer genieten van seksualiteit?
 

Inzichten verankeren

Om inzichten die je tijdens de wandeling ontvangt te verankeren nemen we een polaroid camera mee. Hiermee leg je momenten vast die jou herinneren aan dat ene inzicht of de wandeling in zijn totaal. Eenmaal thuis kun je de inzichten ook letterlijk een plekje geven; Bijvoorbeeld op je nachtkastje of aan de muur ergens in je huis.

De vergoeding voor The Shamanic Expercience

een 6 uur durende sessie 
met de Kleine Sjamaan 
voor € 395,-

Coaching en training

Trainingen
Coaching
Workshops
Wandelcoaching

Healing

Shamanic Healing
Sound Healing
Orgaanmassage
Visualisatie
Meditaties

Contact Us

de Kleine Sjamaan
Kaapduinseweg 14A-2
4371 NP Koudekerke (Dishoek)
06-364 742 20
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.