Krachtige healingwijzen,
ontstaan vanuit diverse traditionele
vormen van sjamanisme

Kom los van wat jou beperkt in je dagelijkse leven

Meerdere paden die leiden tot healing

Als we ons aanzetten tot het nemen van de stappen van genezing en zelfwerkzaamheid, zal dat de weg openen voor het leven in ons lot en stappen we naar de vrijheid. De helende stappen helpen ons om ons te bevrijden uit het doolhof van kleverige patronen die ons vaak verstrikken. Als we vrij zijn van de oude manieren die niet langer nuttig zijn, hebben we nieuwe kansen. De Kleine Sjamaan helpt je los te komen van dat wat jou beperkt in je dagelijkse leven en activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Nieuwe inzichten zullen geboren worden en er ontstaat een aangename rust in het hoofd en lichaam.

 

Deze man is deskundig. Deze man wéét waar hij over praat. Deze man maakt hangers en amuletten die wérken. Deze man voert rituelen uit die écht hun effect hebben. Om afscheid te kunnen nemen van een ex partner heeft hij een ritueel uitgevoerd. Ik veranderde hierna, en ik kan zeggen dat ik me écht gedrágen heb gevoeld daarna, en veel minder in mijn verdriet bleef hangen. Het bewijs voor mij is, dat ik ineens, in een periode waarvan ik normaal gezien gezegd zou hebben dat ik nog niet klaar was voor een nieuwe relatie, mijn deuren en mijn armen kon openen voor de lieve vrouw met wie ik nu mijn leven deel. Remco de Jonge, dank voor jouw wijsheid!

- Gerard -

Shamanic healing

Stress, spanning, onvrede, depressie, een gevoel ‘vastgelopen te zijn’ en ga zo maar door, de oorzaak van dit alles ligt over het algemeen in het onderbewust. De shamanic healing transformeert gestagneerde energie in de diepere lagen in jezelf. Om emotionele disbalans te herstellen en klachten aanzienlijk te verminderen zijn vaak slechts enkele healingsessies voldoende.

Soundhealing

Lekker relaxen, alles loslaten, je laten meevoeren in een diepe ontspanning, het ontdekken van je innerlijke rustpunt. Dat is wat je ervaart tijdens een soundhealing bij de Kleine Sjamaan. Met onder meer drum,  klankschalen en andere hartsinstrumenten neem ik je mee op reis in ontspanning en bewustwording.

Stervensbegeleiding

Vaak word er gesproken vanuit een negatief perspectief over de dood. Velen vrezen dit laatste moment aan het einde van de lijn. Door onze ruime ervaringen, op zowel persoonlijk vlak als ook de verzorgende werkvloer, zijn wij de dood gaan zien als het hoogtepunt van het leven.


Coaching en training

Trainingen
Coaching

Healing

Shamanic Healing
Sound Healing
Orgaanmassage

Contact Us

de Kleine Sjamaan
Kaapduinseweg 14A-2
4371 NP Koudekerke (Dishoek)
06-364 742 20
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.